logo polar lift

​Polar Lift ble etablert i 2007.

Løftekontrakten for Polarbase er basis for driften.

Kontrakten inkluderer dag til dag-virksomhet med lasting og lossing av supplyfartøy, samt prosjektaktivitet i forbindelse med utbygging av olje-/gass felt i Barentshavet.

Faglig og forsvarlig

Løft er et fag.

Det må utføres av fagfolk av hensyn til helse, miljø og sikkerhet. Polar Lift retter seg inn mot forsyningsbaser og alle med løftebehov.

Polar Lift er blant markedets største aktører i nord og er eid av Norsea Polarbase AS og Crane Norway Group AS i fellesskap.
Selskapet har tilgang på en stor maskinpark av kraner og transportutstyr på grunn av Crane Norway Group`s eierskap i bedriften.

Crane Norway Group

I 2024 ble Polar Lift en del av Crane Norway Group, som er Norges største aktører innen kran- og transporttjenester.

Sammen opererer vi nasjonalt, og har avdelingskontorer etablert i alle deler av landet. Med våre 400 maskiner og 450 medarbeidere, er vi godt rustet til å utføre alle typer oppdrag innen løft og transport.

Vår fleksible og varierte utstyrspark inkluderer mobilkraner og lastebilkraner som kan ta på seg all type og størrelse av løfteoppdrag. Vi har erfarne fagfolk og utstyr tilgjengelig hele døgnet – alle dager i uken, for å løse våre nye og eksisterende kunders store og små behov.